Bennünk élő XX. század – új kezdet: ünnepek és szertartások ← Ezüst Sirály

Meghívó Bennünk élő XX. század – új kezdet: ünnepek és szertartások

Újrakezdődik a Bennünk élő XX. század – beszélgető-est. Kisebb változások várhatóak, az első rögtön az, hogy nem időszakhoz, hanem valamilyen témakörhöz kötödő emlékeket idézünk föl. Első témánk az ünnepek és szertartások a XX. századból. Lehet az esküvő, keresztelő, temetés, lehet családi ebéd, utcai fölvonulás, iskolai ünnepség. Lehetnek olyanok is, amelyek a nagyszüleink idejében még rendszeresek …read more

Újrakezdődik a Bennünk élő XX. század – beszélgető-est. Kisebb változások várhatóak, az első rögtön az, hogy nem időszakhoz, hanem valamilyen témakörhöz kötödő emlékeket idézünk föl. Első témánk az ünnepek és szertartások a XX. századból. Lehet az esküvő, keresztelő, temetés, lehet családi ebéd, utcai fölvonulás, iskolai ünnepség. Lehetnek olyanok is, amelyek a nagyszüleink idejében még rendszeresek voltak és mára már kikoptak, de lehetnek olyanok is, amelyek csak a század vége felé nyertek teret az életünkben.

Mindenkit várunk szeretettel november 29-én, pénteken 6 órától, a KÖZépPONT-​ban (XII. ker. Kiss János altábornagy utca 26.).

Az esemény követhető a facebookon is.