Március 15. – ünnep ← Ezüst Sirály

Meghívó Március 15. – ünnep

1848 egy igen nemes éve a nemzeti történelmünknek. Sok-sok tiszta, méltó, becsületes szándék egyesül a forradalom pillanatában. Évtizedek óta készülődő változások válnak valósággá. Eltöröltetik a jobbágyság, felszabadul a sajtó, önállóvá válik az ország, teszünk egy nagy lépést a polgárosodás útján. Sokak munkája, akarata, elszántsága hozza létre mindazt, amire mi, ma élők, büszkék lehetünk, több mint …read more

1848 egy igen nemes éve a nemzeti történelmünknek. Sok-sok tiszta, méltó, becsületes szándék egyesül a forradalom pillanatában. Évtizedek óta készülődő változások válnak valósággá. Eltöröltetik a jobbágyság, felszabadul a sajtó, önállóvá válik az ország, teszünk egy nagy lépést a polgárosodás útján. Sokak munkája, akarata, elszántsága hozza létre mindazt, amire mi, ma élők, büszkék lehetünk, több mint másfél évszázad távolából.

S hogy ennek a büszkeségnek és örömnek teret adjunk, találkozzunk március 15-én pénteken, délután 3 órától a KÖZépPONT-ban. Lesz egy kis szertartás, egy előadás és egy kis beszélgetés is.

Házigazda: Illés Gergely
Mindenkit szeretettel várunk!

Az eseményt követheted a facebookon is.