Előszó és tartalomjegyzék ← Ezüst Sirály

Alapvetés-sorozat Előszó és tartalomjegyzék

Az Ezüst Sirály Közéleti Műhely honlapja idén ősszel lesz három esztendős. Sok minden történt 2017 októbere, az első cikk megjelenése óta. A sok élményből pedig tengernyi tanulság fakadt. És a tapasztalatok mellett, megannyi új gondolat is fölhalmozódott, ezek pedig teret követeltek maguknak. Ezért született meg az Alapvetések-sorozat. Az első írás a jövő hét elején jelenik …read more

Az Ezüst Sirály Közéleti Műhely honlapja idén ősszel lesz három esztendős. Sok minden történt 2017 októbere, az első cikk megjelenése óta. A sok élményből pedig tengernyi tanulság fakadt. És a tapasztalatok mellett, megannyi új gondolat is fölhalmozódott, ezek pedig teret követeltek maguknak. Ezért született meg az Alapvetések-sorozat.

Az első írás a jövő hét elején jelenik meg, majd néhány nap múltán követi őt a második és így megy ez egészen szeptember közepéig, amíg olvashatóvá nem válik a sorozat összes része. De még az összes cikk megjelenése előtt, szeptember 11-én, pénteken délután 6 órától egy előadásra is sor kerül a KÖZépPONT-ban, ahol meghallgatható mindaz, ami megfogalmazódott írásban.

Ennek az Alapvetés-sorozatnak az időzítése egybeesik az augusztus közepén meghirdetett pénzgyűjtéssel, ami szeptember 19-ével ér véget. Ha valakinek tetszik ez a munka, akkor ebben az időszakban pénzzel is támogathatja a Műhely működését.

 

A sorozat tervezett tartalmi fölosztása letölthető innen.