Ezüst Sirály klubest ← Ezüst Sirály

Meghívó Ezüst Sirály klubest

Október 5-én, kedden a KÖZépPONT-​​ban kerül sor az Ezüst Sirály első Klubestjére. Ezeken az esteken az Ezüst Sirály által képviselt irányok kapnak teret.

A nyitó alkalomnak kiemelt kérdésköre lesz az október 23-ára való készülődés, valamint a klub működési módja és főbb irányai. …read more

Október 5-én, kedden a KÖZépPONT-​ban kerül sor az Ezüst Sirály Közéleti Műhely első Klubestjére. Ez az alkalom egy kéthetente ismétlődő sorozat nyitánya. Ezeken az esteken az Ezüst Sirály által képviselt irányok kapnak teret, elsősorban beszélgetések, eszmecserék formájában. A hagyomány ereje, azaz a magyar történelem közelebbi és távolabbi kérdései sűrűn lesznek terítéken, de az eszmék világa és a közélet tere is bármikor napirendre kerülhet.

A mostani, nyitó alkalomnak kiemelt kérdésköre lesz az október 23-ára való készülődés. Így ha ezzel kapcsolatban ötlete, kérdése, kérése van valakinek, hozza magával bátran. Mindezek mellett pedig szó lesz a klubestek alapvető irányairól és működési módjairól is.

Mindenkit szeretettel várunk október 5-én, kedden 6 órától a KÖZépPONT-ban. (XII. ker. Kiss János altábornagy u. 26.)

Az est anyagi része becsületkasszás módon működik.
Egy 500 és 1000 forint közötti összeg tökéletesen elégséges hozzájárulás, de már 200 forintért is köszönet jár. Ha pedig valaki többet szeretné támogatni az Ezüst Sirályt, úgy felé az a kérés tolmácsolható, hogy 2000 forint fölé ne lépjen, ezzel biztosítva az egyenrangúságon alapuló, elvárásoktól és megfelelni akarásoktól mentes működést. (Lásd még: Támogatás.)

(Az esemény követhető a facebookon is.)