Ezüst Sirály klubest ← Ezüst Sirály

Meghívó Ezüst Sirály klubest

Május 10-én, kedden délután a KÖZépPONT-​​ban kerül sor az Ezüst Sirály következő Klubestjére.

Két téma várható: Trianon emlékezete, illetve az önkormányzatiság kérdése. …read more

Május 10-én, kedden a KÖZépPONT-​ban kerül sor az Ezüst Sirály Közéleti Műhely következő Klubestjére.

Ezen az alkalmon két téma is az asztalra kerülhet. Az első Trianon kérdése: idén lesz 102. éve, hogy a ma is érvényes határok hivatalossá lettek. Milyen gondolatok és érzések vannak bennünk, hogyan értékeljük és milyen irányt tudunk megfogalmazni a jövőre nézve? Ha pedig marad időnk, akkor az önkormányzatiság ügyével is foglalkozhatunk, milyen tapasztalatunk, elgondolásunk van a helyi ügyek intézésével és a kisebb-nagyobb települések-településrészek önigazgatásával kapcsolatban?

Mindenkit szeretettel várunk május 10-én, kedden 6 órától a KÖZépPONT-ban. (XII. ker. Kiss János altábornagy u. 26.)

Ezeken az esteken az Ezüst Sirály által képviselt irányok kapnak teret, elsősorban beszélgetések, eszmecserék formájában. A hagyomány ereje, azaz a magyar történelem közelebbi és távolabbi kérdései sűrűn lesznek terítéken, de az eszmék világa és a közélet tere is bármikor napirendre kerülhet.

Az est anyagi része becsületkasszás módon működik.
Egy 500 és 1000 forint közötti összeg tökéletesen elégséges hozzájárulás, de már 200 forintért is köszönet jár. Ha pedig valaki többel szeretné támogatni az Ezüst Sirályt, úgy felé az a kérés tolmácsolható, hogy 2000 forint fölé ne lépjen, ezzel biztosítva az egyenrangúságon alapuló, elvárásoktól és megfelelni akarásoktól mentes működést. (Lásd még: Támogatás.)

(Az esemény követhető a facebookon is.)