Ezüst Sirály klubest ← Ezüst Sirály

Meghívó Ezüst Sirály klubest

Június 7-én, kedden délután a KÖZépPONT-​​​ban kerül sor az Ezüst Sirály következő Klubestjére.

Az elsődleges téma: az önkormányzatiság kérdése. Mi a dolga a polgármesternek, mi a képviselőnek és mi egy átlagos választópolgárnak? …read more

Június 7-én, kedden a KÖZépPONT-​ban kerül sor az Ezüst Sirály Közéleti Műhely következő Klubestjére.

Már két hete is meghirdetésre került a téma, de az akkori klubest sajnos elmaradt.

Ezen az alkalmon az önkormányzatiság ügyével foglalkozunk. Milyen tapasztalatunk, elgondolásunk van a helyi ügyek intézésével, a kisebb-nagyobb települések-településrészek önigazgatásával kapcsolatban? És az is érdekes kérdés lehet, hogy mi a dolga a polgármesternek, mi a képviselőknek, a hivatalnokoknak és mi az önkormányzat területén élő polgároknak?

Mindenkit szeretettel várunk június 7-én, kedden 6 órától a KÖZépPONT-ban. (XII. ker. Kiss János altábornagy u. 26.)

Ezeken az esteken az Ezüst Sirály által képviselt irányok kapnak teret, elsősorban beszélgetések, eszmecserék formájában. A hagyomány ereje, azaz a magyar történelem közelebbi és távolabbi kérdései sűrűn lesznek terítéken, de az eszmék világa és a közélet tere is bármikor napirendre kerülhet.

Az est anyagi része becsületkasszás módon működik.
Egy 500 és 1000 forint közötti összeg tökéletesen elégséges hozzájárulás, de már 200 forintért is köszönet jár. Ha pedig valaki többel szeretné támogatni az Ezüst Sirályt, úgy felé az a kérés tolmácsolható, hogy 2000 forint fölé ne lépjen, ezzel biztosítva az egyenrangúságon alapuló, elvárásoktól és megfelelni akarásoktól mentes működést. (Lásd még: Támogatás.)

(Az esemény követhető a facebookon is.)