Ezüst Sirály klubest ← Ezüst Sirály

Meghívó Ezüst Sirály klubest

Június 21-én, kedden délután a KÖZépPONT-​​​ban kerül sor a nyári szünet előtti utolsó Klubestre.

Témánk a nemzetközi viszonyok mozgatórúgói és hatásai, akár a nagyhatalmak, akár az egyes országok, akár egy átlagos polgár szempontját figyelve. …read more

Június 21-én, kedden a KÖZépPONT-​ban kerül sor a nyári szünet előtti utolsó Klubestre.

Nemzetközi viszonyok kerülnek terítékre, akár a nagyhatalmak törekvései, akár a kisebb országok lehetőségei felől nézve. De itt is érvényes az örök kérdés: mi magunk, egyének, egy-egy ország polgárai milyen módon lehetünk befolyással a világban zajló folyamatokra? Beszélhetünk napjaink égető ügyeiről, akár Ukrajna, akár az Európai Unió kapcsán, de elkalandozhatunk a XX. század hidegháborús időszakába is.

Mindenkit szeretettel várunk június 21-én, kedden 6 órától a KÖZépPONT-ban. (XII. ker. Kiss János altábornagy u. 26.)

Ezeken az esteken az Ezüst Sirály által képviselt irányok kapnak teret, elsősorban beszélgetések, eszmecserék formájában. A hagyomány ereje, azaz a magyar történelem közelebbi és távolabbi kérdései sűrűn lesznek terítéken, de az eszmék világa és a közélet tere is bármikor napirendre kerülhet.

Az est anyagi része becsületkasszás módon működik.
Egy 500 és 1000 forint közötti összeg tökéletesen elégséges hozzájárulás, de már 200 forintért is köszönet jár. Ha pedig valaki többel szeretné támogatni az Ezüst Sirályt, úgy felé az a kérés tolmácsolható, hogy 2000 forint fölé ne lépjen, ezzel biztosítva az egyenrangúságon alapuló, elvárásoktól és megfelelni akarásoktól mentes működést. (Lásd még: Támogatás.)

(Az esemény követhető a facebookon is.)