Pénzügyi támogatás ← Ezüst Sirály

Pénzügyi támogatás

Az Ezüst Sirály szellemiségének a kisebb, mértékletesebb összegű támogatások, adományok felenek meg leginkább. Az egészséges mérték az egyenrangú viszony fenntartását szolgálja. Megteremti annak a lehetőségét, hogy se az egyik, se a másik oldalon ne alakuljanak ki torz elvárások, megfelelni akarások. Hogy se az adó, se a kapó fél ne érezze kiszolgáltatva magát a másiknak. A mértékletesség mindkét felet kötöttségektől mentessé, végső soron szabaddá teszi.

Számlaadatok
Szervezet MI-​TI-ÉN Alapítvány
Számlaszám 16200010-​00130585
(MagNet Bank)
Közlemény Ezüst Sirály
PayPal
paypal.me/ezustsiraly

Általában

500, 1000 vagy 1500 forint már kézzelfogható segítséget ad és nagyon fontos érzelmi, tudati biztatást, elismerést is jelent. A pénzügyi támogatás ugyanis kettős üzenetet hordoz. Nemcsak az anyagi működéshez járul hozzá az adományozó, hanem egy komolyabb bátorítást, megerősítést is küld a fogadó felé. És ezt a hatást egy kisebb összeg éppúgy kiváltja, mint egy nagyobb.

Ha pedig valaki megengedheti magának, akkor a 2000-3000, esetleg az 5000 forint is elfogadható mértékű összeg, a fentebb leírtak fényében.

A Hangadó c. műsor kapcsán

Számlaadatok
Szervezet MI-​TI-ÉN Alapítvány
Számlaszám 16200010-​00130585
(MagNet Bank)
Közlemény Ezüst Sirály –
Hangadó: x. rész

A Hangadó című adássorozat 2021 tavaszán indult el. Amennyiben valakinek tetszett egy-egy adás és szándékában áll, illetve módja van rá, akkor pénzadománnyal is kifejezheti az elégedettségét, ezzel támogatva a további munkát.

Elsősorban 500 és 1000 forint közötti összegekre érdemes gondolni, de ha valaki megtiszteli a Műhelyt azzal, hogy 200 forinttal támogatja, azért is köszönet jár. Ha pedig valaki többet szeretne adni, akkor felé az a kérés fogalmazható meg, hogy adásonként 2000 forint fölé ne lépjen, ezzel is biztosítva a kiegyensúlyozott, elvárásoktól és megfelelni akarásoktól mentes működést.

 
Hála és kétszeres köszönet minden támogatásért!

 
***

 
A kis összegű támogatások jelentőségéről több cikk is megjelent már a honlapon: