Országünnep – külső helyszínen ← Ezüst Sirály

Meghívó Országünnep – külső helyszínen

Augusztus 20-án, csütörtökön délután 4 órától: Országünnep. Helyszínnek a budaszentlőrinci pálos kolostor romjait választottuk.

Az idei alkalmat a „hála” jegyében tervezzük lebonyolítani. Miért tudunk hálásak lenni akár az országnak, akár az ezer éves nemzeti múltnak, akár a magyar kultúra bármely elemének? …read more

Augusztus 20-án, csütörtökön délután 4 órától: Országünnep.

Az idei alkalmat a „hála” jegyében tervezzük lebonyolítani. Miért tudunk hálásak lenni akár az országnak, akár az ezer éves nemzeti múltnak, akár a magyar kultúra bármely elemének? Akinek van kedve készülődni az ünnepre, az eltöprenghet ezeken a kérdéseken, a megszülető válaszokat pedig megoszthatjuk egymással az ünnepség második felében.

Helyszínnek a budaszentlőrinci pálos kolostor romjait választottuk. Ezek a romok távoli évszázadok hangulatát idézhetik meg, különleges légkört teremtve az államalapítás megünnepléséhez. (A kolostorrom a Budakeszi út mellett fekszik, a gyermekvasút Szépjuhászné megállójától száz méterre. Ide a Széll Kálmán térről induló 22-es vagy 22A-s busszal is el lehet jutni.)

Egy rövid beszéddel, egy kis meglepetéssel és sok szeretettel várunk mindenkit,
augusztus 20-án, csütörtökön délután 4 órától.

(Az eseményt követheted a facebookon is.)