Gyűjtés – 2018 ősz ← Ezüst Sirály

Gyűjtés – 2018 ősz

Kedves Olvasó!
November 22. és 30. között pénzgyűjtés zajlik az Ezüst Sirályon látható munka támogatására. Az ajánlott támogatási összegek: 500, 1500, vagy 4000 forint. Ekkora összegek kézzelfogható támogatást jelentenek és fontos biztatást is kifejeznek. …read more

Kedves Olvasó!

November 22-30. között

pénzgyűjtés zajlik az Ezüst Sirály számára.

Az ajánlott támogatási összegek:

500, 1500, vagy 4000 forint.

Ekkora összegek kézzelfogható támogatást jelentenek és fontos biztatást is kifejeznek.

Banki átutalás – számlaadatok
Szervezet MI-​TI-ÉN Alapítvány
Számlaszám 16200010-​00130585
(MagNet Bank)
Közlemény Ezüst Sirály
PayPal küldéssel
paypal.me/ezustsiraly

A beérkező összegek az Ezüst Sirályon látható munka folytatására fordítódnak. Ez jelenti a XX. századi történelmi megrázkódtatások méltó földolgozásának szolgálatát, emellett eleven közéleti fórumok megszervezését, valamint magasabbrendű szellemi és lelki gondolatok megfogalmazását. Mindezek elsősorban cikkek, nyilvános beszélgető-estek, előadások és ünnepségek formájában öltenek testet. A hosszabb távú elképzelések között szerepel egy kisebb térségi sajtó lábra állítása, amely az adott térség öntudatát, „kultuszát” erősíti, építi, fejleszti.

Az összegyűlt pénz irodaszerekre, honlap-üzemeltetési és egyéb technikai költségekre fordítódik. Ugyanakkor fontos, hogy a kiadások sorában megélhetési költségek is jelen vannak. Tehát ételre-italra, utazásra, adóra, adósságra és hasonlókra is fölhasználódnak. Jelen állapot szerint egy főre vonatkozóan (lásd: Mi ez? Ki ez?). És ezek mellett a távlati célok megvalósítására költődnek, továbbá önálló szervezeti forma kialakítására, a személyi állomány bővítésére, tőke- és tartalékképzésre.

A pénzügyi támogatás megtehető

  • a MI-​TI-ÉN Alapítvány 16200010-​00130585 (MagNet Bank) számláján (a közleménybe ‘Ezüst Sirály’ írandó)
  • PayPal fiókon keresztül: http://paypal.me/ezustsiraly

A kis összegű támogatások jelentőségéről több cikk is megjelent már a honlapon:

Bővebben lásd még: a Pénzügyi támogatás oldalt.

Hála és köszönet minden támogatásért!